Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Inchide formularul

Ce trebuie să știți....

Avem dreptul să vă informăm că există pe piața prestărilor de servicii medicale în medicina muncii multe firme sau medici care NU sunt înregistrați cu acest obiect de activitate (medicina muncii) nici la Colegiul Medicilor din România, nici la Registrul unic al cabinetelor, nu au specializare în acest domeniu, deci NU au voie să facă nici un fel de control medical de medicina muncii. Prin urmare, efectuarea unor astfel de servicii de către acești neautorizați este ilegală, facturarea și înregistrarea fiscală a veniturilor / cheltuielilor aferente este lovită de nulitate. Orice control fiscal va determina o anulare a tuturor actelor fiscale întocmite cu ocazia unor astfel de controale medicale ilegale.

Solicitați medicului / unității medicale care vă face oferte de prestări de servicii medicale în medicina muncii să vă pună la dispoziție cel puțin aceste două certificate. Puteți obține informații despre unitatea/medicul care vă face o oferta de prestări de servicii de medicina muncii de la Colegiul Medicilor din România ȘI de la Direcția de Sănătate Publică – Registrul Unic de înregistrare al cabinetelor medicale. Firma / Cabinetul medical / Unitatea medicală care vă  face oferta trebuie să fie înregistrat la aceste două instituții și trebuie să dețină un număr de înregistrare eliberat de  Autoritatea Națională de Prelucrare a datelor cu caracter personal.

 

Tarifele pentru serviciile prestate de MEDICAL ASISTSERV Botoșani sunt negociabile funcție de numărul de salariați, complexitatea activității dumneavoastră, a specificului activității fiecărui salariat, a condițiilor de muncă din unitatea dumneavoastră dar și funcție de locul în care se desfășoară controlul medical – la sediul dumneavoastră sau la sediul nostru aflat în strada Victoriei nr 10. Tarifele se negociază pentru fiecare din activitățile enumerate: control medical la angajare (examen clinic general pe aparate și sisteme), control medical periodic (examen clinic general pe aparate și sisteme), eliberarea fișei de aptitudine. Prețurile pentru explorările clinice de laborator sunt și ele negociabile : probe funcționale respiratorii (spirometrie), explorarea aparatului cardiovascular, explorarea aparatului auditiv (audiometria – audiograma), controlul oftalmologic (determinarea acuităţii vizuale şi a simţului cromatic) sau viziotest,  cursuri de acordare a primului ajutor, sinteza activității medicale anuale pe linia SSM. Probele paraclinice sunt efectuate conform legislației în vigoare în funcție de locul de muncă al fiecărui salariat și factorii de risc la care acesta este expus. Se pot presta servicii medicale la cerere iar prețul acestora va face obiectul negocierii directe între părți în momentul solicitării scrise și înregistrate la sediul MEDICAL ASISTSERV de către unitatea dumneavoastră.

Precizăm că serviciile medicale sunt scutite de plata TVA și sunt deductibile fiscal.

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu noutatile din domeniul medicinii muncii si de familie